Bezárt a Márga Budapest

Szerző: | 2017.08.21 | Céghírek, Hírek

A budapesti belvárosban alig egy éve nyitott, és a vendégek körében gyorsan népszerűvé vált Márga Budapest nem folytatja működését.

Az étterem közleménye szerint “a Márga Budapestet üzemeltető Geoholding Zrt.-ben történt tulajdonosi változások következtében éttermünk sajnos nem tud tovább működni a jövőben. 

Korábbi tulajdonosunk rövid lefolyású, gyógyíthatatlan betegség következtében néhány héttel ezelőtt elhunyt, a cég új vezetése pedig úgy döntött, nem kívánja tovább üzemeltetni az éttermet.

A Márga Budapestről a tavalyi nyitás óta folyamatosan cikkeztek a hazai nyomtatott és online sajtóban valamint blogokon, 2017 januárjában pedig a The New York Times is megemlítette a 2017-es “52 Places to go”, azaz “52 hely, ahová el kell menned 2017-ben” című cikkében, amelyben a világ számos izgalmas helyszíne közül Budapestet, és budapesti vendéglátóhelyeket is kiemelnek a szerkesztők.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk volt és szeretett bennünket, csapatunk tagjaival egészen biztosan találkozni lehet a jövőben a hazai gasztronómia porondján.”

Korábban itt írtunk a Márga Budapestről.