Családi kötelékben a Gerbeaud

Szerző: | 2017.08.07 | Céghírek, Hírek

Augusztus 1-től a Gerbeaud Gasztronómai Kft. (többek közt az Onyx étterem, a Gerbeaud Kávéház, az Émile, a High Note SkyBar üzemeltetője) immár családi vállalkozásként működik, amelyet Pintér Katalin mellett Niszkács Anna társ-ügyvezetőként jegyez.

Ahogy Niszkács Anna szerkesztőségünknek elmondta, jelenleg a szervezet építésén dolgoznak, hiszen alkalmazottaik száma immár meghaladja a 300 főt, és vendéglátóipari szakemberekből ugyan már megtalálták az elkötelezett, nagy tudással rendelkező munkatársakat, a háttérszervezet viszont további erősítésre szorul. Újabb üzletek nyitását rövid- és középtávon nem tervezik, de hosszútávú terveikben szerepelnek további egységek, ám ezekről most korai beszélni.

Mint ismert, tavaly év végén vették át az Aria Hotel Budapest tetején levő High Note SkyBart (és a teljes Aria Hotel Budapest F&B részlegeit) amelyet immár saját csapatuk – az Émile-ből átigazolt Kövér Gergely séf, Szabó Zsuzsa pastry chef és Anger Borbála bártender – vezet, és nyár eleje óta olyan bárként működik, ahol a koktélokhoz párosítják az ételeket. Az Émile konyhájának vezetését Tóth Ágnes, a Gerbeaud Ház konyhafőnöke viszi, és a tavaszi koncepcióváltásnak köszönhetően immár sokkal jobban fókuszálnak a családokra és az üzleti menükre, a könnyen, finomat, gyorsan jegyében, miközben nagy sikert aratnak a hétvégi családi ebédek, valamint a reggelik.

Niszkács Anna elérhetőségei: anna.niszkacs@gerbeaud.hu