Október 21-én a Fáma étteremben adták át a III. Czifray-verseny díjait, valamint az Aranyszalag minőségi védjegyet.
A Czifray-versenyen Garai Ádám (Olimpia) kapta az első helyezést, őt követte Sipos András (Beefbar), Ruff Gábor (Fáma), Kovács Renátó (Fáma), Kovács Antal (Beefbar), Haraszti Zsolt (Alabárdos), Farkas József (Fat Mama) és Szalisznyó Tibor (Kanpai Izakaya).
Szintén ez alkalommal adták át az Aranyszalag Minőség tanúsítóvédjegyet is, amelyet 2013-ban a francia Label Rouge mintájára alapított az MGE. A tanúsítóvédjegy a rendkívüli minőséget és ízt jelzi. Az a meggyőződés áll mögötte, hogy a konyha a terroár művészete, ezért fontos a jó minőségű helyi alapanyag.
Idén a következő termelők vehették át a védjegyet:
Heppenheimer tojás
Bagaméri torma
Tahitótfalui pisztráng
Faddi Mocsán paprika