Ötödször rendeznek gasztrofesztivált Dubaiban

Szerző: | 2018.01.31 | Hírek, Külföld

Dubai kulináris ünnepe, vagyis a több helyszínen zajló Dubai Food Festival idén február 22 és március 10 között várja a látogatókat számos programmal.

A 2016-os DFF „ékköve” a Pinza Pizza volt, amelynek innovatív tésztájához egy kiló speciális lisztkeverékhez 8 deci vizet adnak, majd ultraforró sütőben készítik el mindössze egy perc alatt, de az idén is számíthatunk hasonló különlegességre.

A fesztivált a Dubai Turisztikai Hivatal egyik részlege rendezi, így a DFF a város legjobb gasztronómiai ajánlatait gyűjti össze, miközben az ételkülönlegességekre fókuszál, a fine diningtól a rejtett kincsekig. Emellett bemutatják a legújabb ételtrendeket és koncepciókat, és a díjnyertes fogások is megfizethető áron élvezhetőek, és a fesztivál számos, ételekhez kötődő eseményt kínál.

A 2018-as kiadás kiemelt eseményei közé tartozik többek közt a Dubai Étteremhét, a Tengerparti kantin, a Rejtett Gyöngyszemek, a Dubai íze. A lakosok és a látogatók az exkluzív ajánlatokat is élvezhetik a DFF bérlettel, mely 2018 elejétől kapható az egész városban, sőt, egyes ajánlatok a teljes DFF időszak alatt elérhetőek.

További információ: www.dubaifoodfestival.com