A fagylalt, ahogy Damniczki Balázs elképzeli

Szerző: | 2017.05.31 | Céghírek, Hírek

A Damniczki Budapest cukrász manufaktúra már egy éve kínálja minőségi fagylaltjait a budapesti nagyközönség számára a pesti belvárosban.

A tavaly májusban nyitott cukrászda kínálatában a megszokott és megszeretett fagylaltok mellett az idei szezonra sok újdonsággal rukkolt elő Damniczki Balázs, aki első helyezést ért el áprilisban a Carpigiani cég által szervezett Gelato World Tour magyarországi versenyén. A zsűri a magyar versenyzők közül az ő fekete teás málnafagylaltját, valamint Somogyi Beáta Il mio Cioccolate kreációját ítélte a legjobbnak.

Természetesen a győztes is megkósolható a széles választékban, amelynek állandó kínálata 48-féle fagylaltból áll. Az ajánlat folyamatosan változik, a szezonális alapanyagoknak és Damniczki Balázs fantáziájának köszönhetően újabb ízek és egyedi kreációk jelennek meg a pultban. Az náluk természetes követelmény, hogy termékeikhez termelői tejet, saját befőzésű gyümölcsöket és minőségi alapanyagokat használnak. Az idei újdonságok között a klasszikus, tejes alapú fagylaltok és a számtalan szorbet mellett kóstolhatunk kapros uborkát, szomolyai fekete cseresznyét, mentás zellert citrommal, és a Gelato World Tour magyarországi versenyén aranyérmet nyerő feketeteás málnát bergamottal és pisztáciával.