Fantasztikus magyar siker a S.Pellegrino Young Chef versenyén

Szerző: | 2019.09.25 | Hírek

Koppány Levente nyerte a S.Pellegrino Young Chef közép-európai elődöntőjét, így ő képviselheti a régiót a 2020-as milánói döntőn!

Miután a közép-európai régió legtehetségesebb fiatal szakácsai kulináris bátorságukról tettek tanúbizonyságot, Koppány Levente nyerte a megmérettetést, és ő vehet részt a S.Pellegrino Young Chef milánói döntőjében 2020. május 8–9-én.

A zsűri Koppány Levente szivárványos pisztráng turbolyával, erdei gombákkal és vadfokhagymávalfogását ítélte a legjobbnak.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy egy olyan neves versenyen, mint a S.Pellegrino Young Chef, én képviselhetem Magyarországot és az egész közép-európai régiót a milánói döntőben. Magam is horgászom, így sokat utaztam mind a régióban, mind itthon, hogy egy igazán jellegzetes édesvízi halat, pisztrángot fogjak. A versenyre készített győztes fogásomban a hal mellé tálalt köret összetevői is a vízparton teremnek, ezzel is azt szeretném érzékeltetni, hogy mennyire fontos számomra a természet és annak megóvása”

– mondta el Koppány Levente.

A győzelem jelentőségét növeli, hogy az idei versenyre rekordszámban jelentkeztek a minden eddiginél tehetségesebb fiatal séfek. Tavalyhoz képest 20 százalékkal többen jelentkeztek a 2020-as világversenyre és 10 százalékkal emelkedett a női séfek aránya, amely jól mutatja az egyre növekvő érdeklődést a S.Pellegrino globális kezdeményezése iránt.

A 2020. májusi döntővel kapcsolatos híreket és bejelentéseket az alábbi oldalakon követhetik nyomon az érdeklődők:

https://www.sanpellegrinoyoungchef.com/en

https://www.facebook.com/SanPellegrino

https://www.instagram.com/sanpellegrino_official/