Gasztropláza épül Óbudán  

Szerző: | 2017.02.16 | Hírek, Konyha

Készül az ország első gasztroplázája, a Le Garage. Az ipari környezetben megálmodott áruházban Óbudán többek között étterem, delikátesz, kávézó nyílik, és öt food truck is parkol majd az épületben, hétvégenként termelői piaccal és különböző tematikus gasztroprogramokkal várják majd az érdeklődőket. A nyitás 2018 nyarán várható.

A Le Garage-ban 12 üzlethelyiséget töltenek fel prémium termékeket kínáló boltokkal, büfékkel. A térben rendszeresen parkol majd öt food truck is, amik időközönként cserélődnek majd, felfrissítve az állandó street food kínálatot.

Le Garage gasztropláza

A gasztropláza az ipari környezetnek köszönhetően tágas belső térrel rendelkezik majd, ezért alkalmas lesz különböző gasztronómiai események, termelői piacok befogadására is. A tervek szerint a helyszín ezer ember befogadására lesz képes, összesen 525 ülőhellyel.

Le Garage gasztropláza

A Le Garage részleteiről a február végi Food Truck Rally-n számol majd be a magyar Street Food Egyesület, ahol családi programokkal és szakmai előadásokkal is várják a street food-ok kedvelőit.