I-Burger: új F&B koncepció az ibisnél

Szerző: | 2015.07.02 | Hírek, Szálloda

Július 1-től az ibis Budapesten is bemutatja új F&B koncepcióját, az i-Burgert, jó hangulatot, kényelmet és kiváló új élményeket kínálva vendégeinek az ibis Budapest Aero-ban.

A jelenlegi, a modern street foodot központba állító új kulináris trendeknek megfelelően a szálloda divatos, az „egyszerű slow food” koncepciónak megfelelő, friss, magas minőségű, kiválóan elkészített alapanyagokból álló fogásokat kínál. Mindezen felül a kedvenc burgerét magával is viheti – ugyanis az ibis márka a szállodaiparban úttürőként bevezette az elviteli szolgáltatást az i-Burger teljes kínálatára.

 

Divatos és friss ízek

iburger3Az ibis márka folyamatosan fejleszti szolgáltatásait szállodáiban. A pozitív változtatások jegyében frissítik és modernizálják a menükínálatot is. A menüben hétféle különleges burger található, köztük a tökéletesen ízletes marhahúst tartalmazó i-Burger és i-Cheese, valamint az extravagánsabb édes és savanyú i-Hawaii  Mindemellett a nemzetközi vendégkörre tekintettel dupla cheddar sajttal és barbecue szósszal készített i-Chef is rendelhető. Fontos kiemelni, hogy minden burger 200 gramm tökéletes színhúst tartalmaz. Az i-Burgerek receptjét és a burger méreteit különleges körültekintéssel tervezték meg. Könnyűek és nagyméretűek. A „slow food” burgerek mellé tökéletesen illik a frissítő i-Limonádé. A mézzel édesített, friss citromból, ananászból, vagy málnából helyben készített italok kiválóan oltják a szomjúságot.  Ezenfelül minden burger kérhető elvitelre is.

 

Egyszerű és egészséges

A különleges gasztronómiai kínálat utáni kutatásban a márka a jelenleg legnépszerűbb gasztronómiai trendekből indult ki. Az étel „egyszerű slow food” elkészítési módja a koncepció kiemelt része és ez garantálja, hogy a fogásokat friss, jó minőségű és különös gonddal elkészített hozzávalókból készítik el. Ennek köszönhető, hogy az ételek különlegesen ízletesek és egészségesek. Az ibis Budapest Aero menüje klasszikusabb és tradícionálisabb snackeket és ételeket is tartalmaz. Az i-Burger kínálaton kívül a vendégek választhatnak tipikus magyar vagy klasszikus éttermi fogások közül is.

Az i-Burger kínálatát az ibis nemcsak a szállodán belüli, hanem a szállodán kivüli vendégkör figyelmébe is ajánlja.