Téli sörfesztivál másodszor

Szerző: | 2017.01.31 | Események, Hírek

Február 17-19-között a Danubius Hotel Gellért ad ismét helyet Magyarország egyetlen téli sörfesztiváljának. A II. Indoor Sörfesztivál a korlátlan kóstolás mellett az Osztrák-Magyar Monarchia szellemében sörvacsorával és -brunch-al is várja a látogatókat.

Budapest ikonikus szállodaépülete ismét az ország legnagyobb sörkocsmájává változik a Serfőző és a Gellért Hotel közös szervezésében. Az Indoor Sörfesztivál szervezői nem csak kisüzemi sörökkel és zenével, de sörgasztronómiai csodákkal is készülnek, ahol az Osztrák-Magyar Monarchia megalakulásának 150. évfordulójára emlékeznek, a korszak legjellemzőbb ételeivel.

A Sörfesztiválon csapra vernek majd’ 100 különböző kézműves sörcsodát, melyek közt a nagyérdemű korlátlanul kortyolgathat. Mindkét nap Kiegyezés Sörvacsora kerül terítékre: a laza és egyedi 5-fogásos sörvacsorán Frideczky András, a Gellért Söröző séfje Serényi Zsolttal egyezik ki a menü ételein és a fogásokat kísérő sörsoron.

A Gellért vezető séfje, Héjja László az ételstandoknál csak erre az alkalomra készíti azokat a rendkívüli ételeket, amiktől garantáltan jobban csúszik majd a sör. A II. Indoor Sörfesztivál záróakkordjaként pedig 19-én vasárnap, tematikus Monarchia Sörbrunch várja korlátlan étel-, italfogyasztással és butik sörkóstolóval az ínyenceket.

További részletek: indoorsorfeszt.hu