Már megtekinthető a Párisi Udvar Hotel mintaszobája

Szerző: | 2018.01.24 | Hírek, Szálloda

Bemutatták a tervek szerint 2018 őszére elkészülő, a The Unbound Collection by Hyatt második európai tagjaként működő Párisi Udvar Hotel mintaszobáját, amelyet klasszikus és letisztult dizájn szerint rendeztek be. A „showroom”-ban az ötcsillagos eleganciát mór stílusjegyekkel fűszerezték a belsőépítészek.

A 2017 őszén létrejött megállapodásnak köszönhetően hazánk jelenleg egyetlen Hyatt szállodája épül Budapest egyik ikonikus épületében. A Mellow Mood Hotels üzemeltetésében működő hotel többek között 110 szobával (ebből 18 lakosztállyal), executive emelettel, összesen 230 fős kapacitással rendelkező konferencia termekkel, spa és wellness részleggel, étteremmel, kávézóval és bárral szolgálja majd a vendégek kényelmét. A vendéglátó egységek és üzletek a Párisi Udvar különleges passzázsában, az épület kupolái alatt kapnak majd helyet.

A Hyatt sztenderdek hatalmas hangsúlyt fektetnek a dizájnra, melyet a most elkészült mintaszoba is követ finom eleganciájával és mór stílusjegyeivel. Az egyik legfontosabb előírás a „Bedding Concept”, mely segítségével az alvás legkényelmesebb és pihentetőbb élményét kívánják biztosítani: a szintetikus anyagok nem megengedettek, és csak a legjobb minőségű pehelypárna és paplan alkalmazható. Ezen felül a bútorok és burkolatok anyagát is megkötik, így kizárólag gyapjú szőnyeg és márványból készült fürdőszobapult kerülhet a szobákba.

A szolgáltatásokra vonatkozóan további előírás a legfejlettebb Property Management System (PMS) használata, amely olyan kényelmi funkciókat tartalmaz, mint az Online check-in vagy az Express check-out, ami összeköttetésben lesz a Hyatt központi rezervációs rendszerével. A franchise tagsággal mindemellett a Párisi Udvarnak lehetősége lesz a szállodalánc egyéb rendszereit – mint például a törzsvendég és minőségbiztosítási programokat – is használni