Matthew Piercy személyében augusztusban új executive chef érkezett a The Ritz-Carlton Budapesthez.

A kanadai származású szakember több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a konyhaművészet és az ezzel kapcsolatos menedzseri feladatok ellátása terén, és dolgozott már többek között Dél-Afrikában, az Egyesült Arab Emirátusokban és Kanadában. Mielőtt csatlakozott volna a budapesti szállodához, nem volt számára ismeretlen a The Ritz-Carlton márka, hiszen executive sous chefként dolgozott a rijádi és a kairói The Ritz-Carlton hotelekben.

Matthew Piercy szerint Magyarország egy lenyűgöző hely, amely számtalan kulináris kincset rejt, izgalmas lesz őket felfedezni és alkalmazni a The Ritz-Carlton, Budapest konyháján. A Kupola Barban, a Kupola Lounge-ban és a Deák St. Kitchenben folytatják az eddigi munkát, és csapatával együtt továbbra is azon dolgoznak, hogy olyan magas színvonalú és egyedülálló gasztronómiai élményt nyújtsanak a vendégek számára, amely ötvözi a tradicionális megközelítést az innovatív szemlélettel.