Megérkezett az új Rational termék konfigurátor!

Szerző: | 2019.08.22 | Hírek

Új online tudástárral bővíti szolgáltatásainak tárházát a Rational.

A Rational fantasztikus konyhai rendszereit már senkinek sem kell bemutatni. A német cég két slágereszközzel van jelen a piacon, ez a kombi pároló és a VarioCookingCenter. Mostantól azonban elérhető az interneten egy sokkal részletesebb termék-tanácsadó a multifunkcionális konyhai eszközökhöz.

A Rational egyik legfőbb feladatának azt tekinti, hogy újabb és újabb megoldásokat találjon ki vásárlói számára, amelyekkel nagyban megkönnyíti a felhasználók mindennapi munkáját a konyhában. Ez azt is jelenti, hogy nemcsak új eszközökön, valamint a már meglévők folyamatos fejlesztésén dolgoznak, hanem a szolgáltatásokén is, amelyek ezekhez a technológiákhoz tartoznak. A cég legújabb bejelentése szerint a rational-online.com-on nemrég installált termék konfigurátor mostantól 24 órában elérhető az év minden napján, így a felhasználók folyamatosan képben lehetnek a VarioCooking Centerben rejlő lehetőségekről. Akárcsak az autóknál, a VarioCooking Centernél is lehetségessé válik a személyre szabott lehetőségek folyamatos megtervezése, illetve a felhasználók mindig választ kaphatnak aktuális kérdésekre is.

“A termék konfigurátor természetesen nem helyettesíti a dealereink tanácsait – teszi hozzá Szekeres Tibor, a cég hazai senior sales igazgatója, – de kiváló összképet ad a készülékeinkben rejlő lehetőségekről.”

A termék konfigurátor már elérhető a cég weboldalán, IDE kattintva.