Megjelent a Vendéglátás magazin novemberi száma

Szerző: | 2015.11.11 | Hírek

A megújuló magyar konyha komoly lehetőségeket kínál, hogy a „hasánál fogjuk meg a turistát”, és gasztroprogramokkal akár az ország távolabbi részeibe is elcsábítsuk a nálunk vendégeskedőket – derül ki a Vendéglátás magazin legfrissebb, novemberi számából.

Cikkünket itt olvashatja: https://vendeglatasmagazin.hu/hasanal-fogjuk-meg-a-turistat/

Mostani lapunkban elmondjuk, hogy mit kell tudni a nátrium-glutamátról, vagyis az umamiról, és több írásban is foglalkozunk a külföldre vágyó munkaerő itthon tartásával, valamint a Gundel-család örökségével. Emellett ott jártunk a Kaltenberg 30. születésnapján, benéztünk a frissen nyitott Akademia Italiába, tiszta pálinkát töltöttünk a pohárba, megkóstoltuk „Csepel sörét”. Elkalauzoljuk az olvasót a portugál italok történeteibe, a Közép-Dunántúl ínyencvilágába és a téli Balaton gasztronómiai programjaiba, de „szomszédolunk” egyet Ausztriában is.

A Vendéglátás magazin itt rendelhető meg: https://vendeglatasmagazin.hu/elofizetes/