Megjelent a Vendéglátás Magazin legújabb száma

Szerző: | 2019.04.10 | Hírek

Áprilisi számunk tartalmából.

Legfrissebb számunk fő témája a zöldségközpontú gasztronómia és a zöldségek reneszánsza. A címlapon a frissen Michelin-csillagot kapott Stand étterem zellerétele látható. Belső oldalainkon tartalmas és átfogó cikkben foglalkozunk a magyarországi burgonyahelyzettel is.

Generációk rovatunkban Ádám Csaba, az Olimpia origója beszél arról, hogyan egyengette és egyengeti pályája során a fiatalokat. De beszélgettünk Tóth Pállal, a Kővirág fiatal séfjével is, aki hónapokat töltött a Steirereck étteremben.

A kovászos kenyér csodájáról Wolf Andrást kérdeztük, és ha már a kovásznál tartunk, Szabadfi Szabolcsot pedig az új terveiről faggattuk.

Márciusban bemutatkozott az új magya borarculat, a kezdeményezésről és a magyar bor jelen helyzetéről Gál Zsombort, a Magyar Turisztikai Ügynökség bormarketing területének senior szakértőjét kérdeztük.

Design rovatunkban Böröcz Zsófival beszélgettünk arról, hogy gasztromentorként milyen hibákkal szembesül a vendéglátóhelyeken, és hogy mitől lesz szép és harmonikus egy tányér.

Kávé-tea rovatunkban ezúzzal egy nagyon uzgalmas történetet mutatunk be egy magyar pörkölőről, akinek kávéültetvénye van Costa Ricán, és egy résztvevő azt is elmeséli, hogyan zajlik egy teakurzus Srí Lankán.

Nagyinterjúban foglalkozunk a Slow Living mozgalommal, és bemutatunk egy farm to table menzát is Budapesten.

Úticél rovatunkban ezúttal Bécsbe vettük az irányt, és bemutatunk olyan magyar vendéglátóhelyeket is, amelyek példaértékűen működnek az osztrák fővárosban is.