Január végén rendezik meg Lyonban a következő Bocuse d’Or világdöntőt, amelyen Magyarországot Pohner Ádám, Csillag Richárd, Segal Viktor és Hamvas Zoltán képviseli majd. 

A hústál témája már hetekkel ezelőtt kiderült, ez pedig nem más, mint a csontos borjúkaraj. A hústálat úgy kell elkészíteni, hogy utána 14 adagban lehessen tálalni. Az is tudható, hogy az ételhez minimum egy másik borjú részt is fel kell majd használni. Lehetőségek a szabályzat szerint: láb, vese, mirigy, máj vagy pacal. Újdonság, hogy a hústálon csak kisméretű nem ehető dekoráció vagy eszköz lehet, a kitálalt tányéron azonban már nem lehet egyetlen ilyen elem sem.

A mai napon azonban a másik étel fő témája is kiderült. Két évvel ezelőtt vegán tányért, most egyelőre annyit lehet tudni, hogy zöldség Chartreuse-t kell készíteni a versenyzőknek kagyló- és rákfélékkel.

A januári verseny egyébként Joël Robuchonnak állít majd emléket.