MoszkvaTér a Belvárosban

Szerző: | 2016.02.03 | Hírek

A januári soft opening után immár „hivatalosan” is várja vendégeit az Arany Kaviár „klstestvére”, a MoszkvaTér a Hold utcai Belvárosi Piac galériáján.

Molnár Attila és Nyíri Szása új étterme a street food vonalat erősíti a fiatal orosz szakács, Szása Kalinicsenko iránymutatásával. A vendég szeme előtt készülnek az orosz konyha ikonikus ételei, a szoljanka és a borscs, a kijevi csirke (amelyből felvágás után decensen kifolyik a fűszeres vaj), a többféle pelmenyi vagy épp a kaviárral szervírozott blini, amelyekhez italként vodkát, pezsgőt, kvaszt, no meg persze szamovárt teát egyaránt kínálnak. A kínálat pedig a tavasz beköszöntével bővülni fog.

A MoszkvaTér célja, hogy minőségi alapanyagokat felhasználva mindig frissen, egy közvetlenebb bisztróstílus keretében immár a belvárosban is a legnépszerűbb orosz fogásokat kínálja az arra fogékony közönségnek.

A MoszkvaTér és a többi, egyre népszerűbb Belvárosi Piaci étterem fogásai most hétvégén a Töltött Hold Gasztrovíkenden is megkóstolhatók.

Információ: www.facebook.com/moszkvaterholdutca