Szeptember végéig lehet pályázni a sörkorcsolyákkal

Szerző: | 2017.08.30 | Hírek, Italsor

A Sörszövetség a Magyarország Legjobb Sörkorcsolyája 2017 pályázatot három kategóriában (búza, láger, barna) hirdeti meg, jelentkezni augusztus 4-től szeptember 27-ig lehet.

A Magyar Sörgyártók Szövetségének (MSSZ) kiemelt éves rendezvénysorozata, a sör és a gasztronómia kapcsolatát erősítő Sör mi több (SMT) az innováció jegyében számos újdonsággal rukkolt elő az elmúlt bő fél évben. Áprilisban különleges sör és BBQ ételpárosításokkal nyitották a szezont, majd rendhagyó receptúrák alapján készült sörkoktélokkal lepték meg a hazai sörszerető közösséget, legutóbb pedig elkészítették a Sör mi több sörfagylaltot kétféle, meggyes és karamellás ízben.

Természetesen a nyár végi-ősz eleji időszak sem múlhat el aktivitás nélkül; a hagyományokat folytatva idén is keresik hazánk legjobb sörkorcsolyáit! A Magyarország Legjobb Sörkorcsolyája 2017 elnevezésű pályázatot három kategóriában (búza, láger, barna), a Sör Világnapján, augusztus 4-én hirdetik meg. A szeptember 27-ig tartó megmérettetésre HORECA szakemberek jelentkezését is várják.

A beérkezett pályaműveket szakértő zsűri bírálja el és díjazza. A győzteseknek egy szakmai kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött rendezvényen adják át az értékes elismeréseket.

Jelentkezés időszaka: augusztus 4-től szeptember 27-ig

Kategóriák: búza, láger, barna

 

A pályaműveket fényképpel és recepttel mellékelve az MSSZ e-mail címére (dora.gulyas@sorszovetseg.hu) várják. Az érdeklődők a részvételi feltételekről, szabályzatról bővebben az SMT honlapján (http://www.sorszovetseg.hu/sor-mi-tobb/), illetve Facebook oldalán (https://www.facebook.com/sormitobb/?fref=ts) olvashatnak. Egy személy, cég vagy szervezet több sörkorcsolyával is versenyezhet. Kérik azonban, hogy egyértelműen tüntessék fel, az aktuális pályaművet melyik kategóriában nevezik.

Képeinken a tavalyi győztesek