Panoráma a Hold utcában

Szerző: | 2016.06.27 | Hírek, Szálloda

Május elsején nyílt meg a Hotel President Budapest tetején az Intermezzo Roof Terrace, amelynek vendégei a lenyűgöző panorámát és a friss, nyárias fogásokat egyaránt élvezhetik a belváros szívében.

A 80 férőhelyes tetőterasz este 5 és 11 óra között tart nyitva, rendezvények esetén ezen kívül is. A létesítmény jól kiegészíti a szálloda földszinti Intermezzo éttermének kínálatát, itt egyébként napi menüvel és a Hold utcára nyíló terasszal várják a vendégeket.

A Bennó László séf vezetésével összeállított menüsor specialitásai a grillen készült nemes húsok és halak. A kínálatban megtalálható Angus hátszín és branzino friss salátával vagy parázson sült burgonyával társítva, a gasztronómiai élmény teljessé tétele érdekében a vendégek hideg ízelítőkből és különleges desszertekből is választhatnak. Gondosan válogatott borlapjukkal pedig a neves hazai pincészetekre kívánják irányítani a figyelmet.

A tetőterasz azonban nem csak az enni-inni betérőket, hanem a rendezvényekre érkezőket is várja, és szerveztek már itt esküvőt is.

Az Intermezzo Roof Terrace ugyan október közepén bezár, ám a szálloda üzemeltetői szeretnék a közeli jövőben egész évben használhatóvá tenni, ennek tervei már készülnek.