Nagy Pezsgő Kóstoló június 20-án

Szerző: | 2015.06.17 | Események, Hírek

Hazánk jelentős tradíciókkal rendelkezik pezsgőkészítés terén, a tradicionális pezsgők egyre gyakrabban jelennek meg a pincészetek kínálatában, és mind több borász készít habzó- és gyöngyöző bort is. A június 20-i Pezsgő Szalon célja, hogy a pezsgőkre, habzó- és gyöngyöző borokra irányítsa a figyelmet, bemutatva a hazai kínálatot, valamint ízelítőt nyújtva a nemzetközi választékból.

A Pezsgő Szalon programsorozatot a Winelovers csoport szervezi, amely már olyan rendezvényeket tudhat maga mögött, mint a Tokaj Grand, az Olaszrizling Október, a Bordó Blend, a Kékfrankos MOST! és a Magyar Borok Bálja.

A Corinthia Budapest termeiben lezajló Nagy Pezsgő Kóstoló egy egész napos pezsgőre és buborékos italokra épülő program. A nap legfontosabb eseményének az a sétáló kóstoló számít, amely 14 – 22 óra között kerül megrendezésre, és amelyre a hazai borászokon túl külföldi kiállítókat is várnak. Azok számára, akik alaposabban is szeretnének elmélyülni a pezsgőkben, habzóborokban, négy ültetett mesterkurzussal készülnek a szervezők, amelyet hazai és külföldi szakértők vezetnek majd.

www.pezsgoszalon.hu

https://www.facebook.com/events/1409892472645305/