Közös munka a Rational segítségével

Szerző: | 2017.03.20 | Céghírek, Hírek

A Rational felhasználók immár hozzáférhetnek a cég legújabb, professzionális konyhák részére kidolgozott networking rendszeréhez, a ConnectedCookinghoz.

Az új alkalmazás segítségével a konyhai munka egyszerűbbé, biztonságosabbá és kényelmesebbé válik, az azonos céghez tartozó egységek pedig központilag hatékonyabban tudják ellenőrizni a folyamatokat.

A ConnectedCooking bevezetésével a Rational tovább bővítette már eddig is széles körű szolgáltatásait, a rendszer segítségével egy újabb lépést tett a konyhai folyamatok digitalizálása érdekében.

A ConnectedCooking használatához a felhasználóknak egy vagy több Rational egységet kell bekapcsolniuk a hálózatba, majd a ConnectedCooking.com oldalon regisztrálniuk magukat. Ezek után a berendezéseket könnyen meg lehet jeleníteni és menedzselni a Device Management képernyőn. „A hálózati integráció segítségével a séfek pontosan nyomon követhetik a termelés minden egyes fázisát a központi és az alegységekben, még akkor is, ha ők épp nem tartózkodnak ott” – magyarázza Szekeres Tibor, a Rational magyarországi értékesítési vezetője. „Akár bevásárlás közben is távolról belepillanthatnak a folyamatokba, vagy akár otthonról követhetik figyelemmel az éjszakai műszakot, a hibajelzésekre bármikor reagálhatnak. Mindehhez csupán számítógépre, laptopra vagy okostelefonra van szükségük. Ez a szolgáltatás az ügyfeleinknek nagyobb rugalmasságot biztosít, ami a vendéglátás területén komoly hozzáadott értéket jelent.”

A networking segítségével könnyebb az új főzési programok megosztása, felhasználói valós időben kaphatnak értesítéseket és a preferált beállításokat egyszerűen közölhetik az összes egységgel. A rendszer automatikusan frissíti a szoftvert, és minden fontos HACCP adat elérhető, dokumentálható és exportálható – szintén automatikusan. Amennyiben igénylik, a rendszer akár a szervízpartnereket is értesíti a szükséges alkatrész-cseréről. A különálló felhasználói profilok pedig könnyű hozzáférést adnak a dolgozóknak, tovább egyszerűsítve a SelfCookingCenter-rel való munkavégzést.

A Club Rational, a világ egyik legkiterjedtebb receptbázisa pedig folyamatosan frissül nemzeti és nemzetközi fogásokkal – használata tovább egyszerűsödik a ConnectedCooking használatával.