Rendelhető KLM borválogatás

Szerző: | 2015.04.21 | Hírek, Italsor

A holland légitársaság utasai ezentúl nem csak a fedélzeten élvezhetik a borokat, hanem akár házhoz is szállíttathatják őket a SpecialBite weboldallal kötött együttműködés keretében.

A SpecialBite egy független online étteremkalauz, amely különleges éttermektől ír, a 2000-ben indult útmutató nem csak ételeket vizsgál, hanem a teljes kulináris élményt. Az oldal azokat az ínyenceket szólítja meg, akik elsőként szeretnének értesülni a gasztronómiai újdonságokról, és saját maga teszteli az éttermeket. A KLM és a SpecialBite kapcsolata azonban nem csak a borvásárlásra korlátozódik, hanem a két cég kiválasztott 20 légi utaskísérőt, akiknek feladatuk, hogy felfedezzék és összegyűjtsék a legújabb, legkülönlegesebb éttermeket, bárokat és kávézókat a világ minden tájáról.

A KLM légitársaságnál már több éves hagyománya van annak, hogy a World Business Class osztályon nemzetközileg is elismert holland sztárszakácsok által megálmodott menüket kínálnak az utasoknak. A legjobb séfekkel és sommelier-kkel való együttműködés nagyszerű módja annak, hogy a repülőgépen történő étkezés az utasoknak olyan élményt nyújtson, mintha egy jó nevű étterem étlapjáról választottak volna menüt. A különféle fogások alkotói között olyan hírességeket is találhatunk, mint Sergio Herman, Richard Ekkebus vagy Mario Ridder, jelenleg Jonnie Boer kulináris csodáit kóstolhatják az utasok 2015 októberéig. A World Business Class utasai a fedélzeten részletes információt kapnak a felszolgált borokról.

A KLM World Business Class különleges borai az alábbi oldalon találhatóak: wine.klm.com