Szentek Vacsorája Csopakon

Szerző: | 2015.12.15 | Események, Hírek

Különleges vacsora lesz a balatoni Márga bisztróban december 18-án: három kiemelkedő hazai borvidék borászai és három kiváló étterem séfjei egyesítik erejüket egy közös borvacsorán Csopakon.  A mádi Szent Tamás Pincészet, az egri St. Andrea Borászat és a csopaki St. Donat Pincészet boraihoz készít izgalmas fogásokat a Gusteau Kulináris Élményműhely, a St. Andrea Wine&Gourmet Bar és a MÁRGA Bisztró séfcsapata.

Három kiemelkedő pincészet borászai és három kiváló étterem séfjei fognak össze, és igazán izgalmas kulináris élményt kínálnak az ünnepi időszakban a gasztronómia szerelmeseinek. A tavalyi mádi vacsora sikere után idén másodszor, ezúttal Csopakon, a Márga bisztróban gyűlnek össze a “szentek”.

A hat izgalmas tételhez kínált borokat a borászok, ifj. Szepsy István (Szent Tamás Pincészet), Lőrincz György (St. Andrea) és Kovács Tamás (St. Donat) személyesen mutatnak majd be. A borsor meglepetés, annyi biztos, hogy Csopakon debütál majd a nagyközönség előtt először a Szent Tamás Dongó Szamorodni 2013. A vacsoráról Horváth Gábor (Gusteau Kulináris Élményműhely), Barna Ádám (St Andrea Wine&Gourmet Bar) és Endrédi Zoltán (Márga bisztró) gondoskodnak majd.