Takarékos papír-felhasználás a mosdókban

Szerző: | 2016.04.17 | Fejlesztések, Hírek

A Tork a korábbi, nagy forgalmú mosdókban használt, kerek, robosztus, központi adagolású SmartOne toalettpapír-adagolóinak tapasztalatait a Tork Elevation adagoló család modelljeivel egyesítve létrehozta a Tork SmartOne® legújabb generációját.

A SmartOne előző generációjának robusztus, strapabíró kialakítása az adagoló sikerének kulcsfontosságú tényezője volt, alkalmassá tette ugyanis a terméket a nagy forgalmú, intenzív igénybevételnek kitett mosdóhelyiségekben való használatra. A Tork SmartOne® új generációja elődjénél karcsúbb, ám komoly figyelmet fordítottak arra is, hogy elődjéhez hasonlóan tartós legyen.

Az új generációs Tork SmartOne® legfontosabb jellemzői:

  • Kevesebb hulladék, több megtakarítás: A laponkénti adagolás akár 40%-kal is csökkentheti a felhasználást. A legjobb teljesítményű Tork SmartOne adagoló akár 98-cal több látogatót is kiszolgálhat, mielőtt újra kellene tölteni, mint egy hagyományos, jumbo-tekercses adagoló.
  • Javuló higiénia: Zárt és védett kialakításának köszönhetően a felhasználó csak azt a lapot érinti, amit használni fog. Más szóval a higiénia javul és a kereszt-szennyeződés kockázata csökken.
  • Tartós és robusztus formatervezés: A SmartOne magas minőségű ABS műanyagból készült, a tekercset fém kulcs és zár védi. A termékfejlesztés során ipari robotok segítségével egy rendkívül megbízható rendszert dolgoztak ki, amely a legnagyobb igényű mosdókban is képes helytállni.
  • Könnyen karbantartható és utántölthető: A fogyasztás csökkentésével kevesebb utántöltés és tisztítás szükséges. Az egyedülálló adagolórendszer a padlóra kerülő papír, valamint a toalett papírral való eltömődésének kockázatát is csökkenti, így a karbantartó személyzet időt és energiát takaríthat meg.