The Kitchen – látványkonyha a Kempinskiben

Szerző: | 2015.05.06 | Hírek, Szálloda

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest konferenciaszintjén kialakított The Kitchen új minőséget képvisel a rendezvényhelyszínek közöt​​t, hiszen a modern, jól felszerelt látványkonyhában a Kempinski mesterszakácsai interaktív módon adják át tudásuk legjavát a konferenciavendégeknek.

A funkcionálisan kialakított és berendezett étkező- és pihenőrészben a vendégek zavartalanul élvezhetik a dizájn és a gasztronómia harmóniáját.

The-Kitchen-with-Chef-Karoly-Pinter A The Kitchen kötetlensége oldott hangulatot teremt a kávészünetekben, így a konferenciavendégek kikapcsolódhatnak a koncentrációt igénylő előadások között. A helyszín elsősorban olyan események rendezésére a legalkalmasabb, ahol fontos szerepet játszik, hogy az ételek a vendégek előtt, ​akár ​azok bevonásával készüljenek. A szálloda mesterszakácsa a különleges és szezonális menüket szórakoztató és edukatív formában készíti és mutatja be. A tematikus főzőtanfolyamokon lehetőség nyílik a már meglévő kulináris tudás csiszolására, például a „pezsgő és burger”, „a konyhafőnök asztalánál”, „egészséges menük”, „egyszerűen elkészíthető parti snackek”, „bisztrókonyha”, „arab ételek”,”orosz ízek”, „a jó reggeli titkai” és „borok a konyhában” tematikában.

The-Kitchen-with-Chef-Roland-HolzerA The Kitchen kibérelhető privát eseményekre, séffel, személyzettel és a menühöz szükséges alapanyagok biztosításával. A The Kitchen ugyancsak egyedi helyszín lehet koktélfogadásokra a Regina Bálteremben tartott gálavacsora előtt, de ajánlható még pop-up konyhaként vagy mini-konyhaként, például gyermekzsúrok megtartására.