Új gasztronómiai koncepció a Novoteltől

Szerző: | 2015.07.14 | Hírek, Szálloda

Az egyre igényesebb szállodai vendégek olyan helyeket keresnek, ahol nem csak vonzón tálalt finom fogásokat találnak, hanem kényelmes körülmények között beszélgethetnek és jól érezhetik magukat. A változó trendeknek megfelelve a Novotel márka bemutatta a gasztronómiai élvezeteknek szentelt bár és étterem egyesítésének innovatív koncepcióját, amely július 1-től elérhető Magyarországon is a Novotel Budapest City, a Novotel Budapest Danube, a Novotel Szeged és Novotel Székesfehérvár szállodákban.

novo22Az új koncepció 3 pilléren – a vitalitáson, a kapcsolaton és a képzeleten – alapul, amelyeket népszerű és jól ismert ételek adnak vissza. A NOVO2 vendégei a világ különböző részeiről származó ételeket kóstolhatnak meg, a menüben többek közt szerepelni fog argentin steak, Tom Kha Kai leves vagy Novo2 burger grillezett marhából hasábburgonyával. Az egyszerűbb tájékozódás érdekében a menüben megkülönböztető jelzéseket alkalmaztak, amellyel jelzik például a kiegyensúlyozott, egészséges étrendet, a nap 24 órájában elérhető ételeket és a Novotel ajánlatait. A fogásokat modern stílusban szolgálják fel, felesleges kiegészítők nélkül.

Az új éttermi koncepció bevezetését megelőzően a szállodák dolgozói egy speciális Novotel tréningprogramon vettek részt, hogy így garantálják az egységes és kiváló minőséget valamennyi hotelben.