Új Igazgató a Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel élén

Szerző: | 2018.11.13 | Hírek, Szálloda

Jean Bowcott, a Sofitel Budapest Chain Bridge korábbi igazgatója a szálloda vezetését 2019 januárjától René Angoujard kezeire bízza.

 A Starwood Capital Group és az Orbis Hotel Group 2019. január 1. napjától René Angoujard urat nevezte ki a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda igazgatójának, miután Jean Bowcott igazgatónő az AccorHotels-nél eltöltött 36 sikeres év után nyugdíjba vonul.

Angoujard urat már sokan régi ismerősként köszönthetik a városban, hiszen 2007. januárjától 2008.decemberéig már igazgatta egyszer a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodát. Akkor a hotel újra–brandingelése volt a feladata, most pedig a szálloda teljes felújításának menedzselése lesz, a Sofitel Szállodalánc és a luxus piac követelményeit összehangolva.

Angoujard úr kilenc országban szerzett tapasztalatot az AccorHotels-nél: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, Irak, Kína, Thaiföld, Ausztrália, Magyarország, Franciaország. Igazi szakértőnek számít a szállodafelújítás valamint a szálloda újra pozícionálás területén. Karrierjének fontos állomása az általa 2009 óta igazgatott Pullman Paris Tour Eiffel szálloda, amelynek az újra-brandingelését és a teljeskörű felújítását vezette. Angoujard úr irányítása alatt született újjá a Novotel London West szálloda 2001-2006 között. Az általa ott bevezetett “Extraordinary Service” kultúra számos országban bevezetésre került. Angoujard úr sikereit arany fokozatú Bernache díjjal jutalmazta az AccorHotels.