Változások a Központ Bisztróban

Szerző: | 2017.11.07 | Hírek, Konyha

2017 őszén nem csak a szezonális alapanyagok hoznak változást az újpesti Központ Bisztró konyhájában, hanem az évszakra reflektáló étlap már az új főszakács, Puch Dániel kézjegyeit viseli magán.

Dániel már korábban is a Központ Bisztró csapatát erősítette, különösen alakuló pályája során itt lelt rá arra a közegre, ahol kiteljesedhetett gyerekkori álma, s végre szakácsként dolgozhatott. Puch Dániel ugyanis egy teljesen más közegből érkezett, jó hírű multinacionális vállalatot és azon belül is a pénzügyi szektort hagyta hátra azért, hogy valóban azzal foglalkozzon, ami számára a legfontosabb: a gasztronómiával. A hihetetlennek tűnő szakmai váltást gyors karrier követte, Dániel hamar a bisztró korábbi séfjének jobb keze lett, s 2017 őszétől ő viszi tovább az újpestiek által megszokott és megszeretett bisztró konyháját.

A Központ Bisztróban az elmúlt évek alatt kialakított és sikerre vitt – a modern és a hagyományos gasztronómia finom egyensúlyára épülő – koncepció a jövőben is megmarad, kiegészülve az új séf kreativitásával, amelynek az étlap mellett, mostantól a táblás ajánlatok is teret biztosítanak.

Az étterem őszi-téli szezon fogásai között visszaköszönnek a nagy favoritok, az új fogások közül biztos befutó a vadas marhapofa, a savanyított dinnye chutney-val kínált rántott karaj, illetve a fügelekváros, pisztáciás Központ zserbó. Az étlapváltással a bisztró kínálatának fontos elemét alkotó burgerek is megújulnak, a felfrissített kedvencek mellett több izgalmas újdonsággal is várják a vendégeket.