Vidámpark helyén szálloda

Szerző: | 2015.04.21 | Hírek, Szálloda

Hivatalosan is átadták Székesfehérvár legújabb szállodáját, az Accent Hotel Management által üzemeltetett négycsillagos Best Western Plus Lakeside Hotel a Best Western hotellánc ötödik magyarországi egysége.

A 86 szobás, teljesen akadálymentesített, gyógyászati és konferenciaszolgáltatásokat is kínáló épület a helyi csónakázótó partján áll, éppen az egykori vidámpark helyén. A fejlesztés közel egy milliárd forintos támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv pályázatán, a beruházás 2013 őszlakeside2én indult meg.

A szálloda csaknem 150 négyzetméteres előadóterme akár 140 fő számára is alkalmas, de a helyiség további három, egyaránt 50 négyzetméteres területű szobára is felosztható. A BW Plus Lakeside Hotel különlegessége a gyógyászati szolgáltatás, a szállodán belül elhelyezkedő, de függetlenül üzemelő 330 négyzetméteres Medicover Egészségközpontban különböző kezelő és rendelő helyiségek érhetők el, ahol az Országos Egészségügyi Pénztár által nem finanszírozott egészségügyi szolgáltatásokat lehet igénybe venni.

lakeside3A hotelmenedzsment a szolgáltatási kínálat összeállításakor külön is figyelt a sport és rekreációs alternatívák biztosítására. Egy, a Magyar Kosárlabda Szövetséggel kötött megállapodás értelmében a szálloda mellett épülő csarnok a vendégek számára is használható lesz, a Lakeside Hotel pedig gondoskodik a sportolók fogadására elengedhetetlen feltételek megteremtéséről. Így számos szobát 220 centiméter hosszúságú ágyakkal szereltek fel, a hotel megfelelő sportétkeztetést biztosít, illetve a fitnesz-terem és a szauna használaton túl, az orvosi részleg szolgáltatásai is rendelkezésre állnak.