Miért kerül sokba, ha olcsón eszünk? Miért nem szabad elfogadni a középszerűséget ételben-italban? Miért hasznosabb befektetés gasztronómiai élményekre költeni a pénzünket ahelyett, hogy tárgyakat vásárolnánk? Ilyen és hasonló kérdésekre keres és ad – nemegyszer meghökkentő – válaszokat Zsidai Roy, most megjelent Spíler című könyvében.
A Zsidai Gasztronómia Csoport idén lett 33 éves. Zsidai Roy pedig a cégalapító szülőknek és keresztapjának, Roy Watson-nak szeretne köszönetet mondani a könyvvel. Tőlük kapta azt a szellemi és lelki útravalót, mellyel felvértezve a családi céget tovább bővítették. Jelenleg 12 éttermet és egy hotelt működtet, mely jövőre két újabb egységgel bővül, köztük Jamie Oliver éttermével.
A könyv nem egy hagyományos self-help könyv, sokkal inkább egy értékrend közvetítése. Provokatív, merész, de előremutató és inspiráló állításokon és példákon keresztül mesél Roy életéről, döntésekről, sikerről, motivációról és komfortzónáról.
A könyvet a Bookline kiadó adja ki. Kapható a Libri üzletekben és a bookline-on.