Fenntartható formában készül tányér micéliumból és kenderből a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a Michelin-csillagos Salt étterem együttműködésében: közös kutatásuk során a körkörös étkezési kultúra eléréséhez vezető úton létrejött egy új, környezetterhelés...
Már csak ezen a héten nevezhet Magyarország legnagyobb, legátfogóbb, a hazai teljes Horeca-ágazatot megszólító szakmai versenyére, a Klasszis TopDesign 2023-ra, amelynek során rangos hazai és nemzetközi zsűri bírálja el a beérkező pályaműveket, és ahol a...
A természet gyógyító erői: gyógyvíz, napfény, éghajlat – és gyógyfüvek. Az országban több olyan gyógynövénykertet is találunk, ahol színes-szagos sétákon pillanthatunk be a füvesemberek ősi tudásába. Szeptemberben még bőven van látnivaló a gyógynövénykertekben:...
Szeptember 20-án tartotta idei második tagozati ülését a MaReSz Rendezvénygasztronómia tagozata. Semsei Rudolf tagozatvezető, a Budapest Party Service Kft. ügyvezető igazgatójának meghívására 2023. szeptember 20-án a VígVarjú Étteremben tartotta idei második tagozati...
A legendás vendéglős, Gundel Károly emlékére alapított díj idei nyerteseiről szeptember 22-én döntött a bíráló bizottság. „Olyan személyek részesülhetnek a díjazásában, akik a magyar vendéglátás területén Gundel Károly életútjának és gasztronómiai munkásságának...
Kortalan szépségével és titokzatosságával a dégi Festetics-kastély időről időre visszavonzza látogatóit, hogy újabb rejtélyeket tárjon fel előttük. Az egyik legszebb, klasszicista stílusban épült kastélyunkat Pollack Mihály tervezte. Szabadkőműves központ A...
Társlapunk, a turizmus.com videósorozata a turizmus-vendéglátás meghatározó szakembereit és az ágazathoz kapcsolódó fontos szereplőket mutatja be. Ezúttal Gianni Annoni olasz származású étteremtulajdonos, műsorvezető mesél vendéglátós pályafutásáról és szakmai...
A RATIONAL magyarországi szakácsai ismét úton vannak főzőbemutatójukkal. Ha szeretne többet megtudni a RATIONAL iCombi Pro és iVario Pro készülékeiről, de még nem volt lehetősége arra, hogy csatlakozzon bármelyik főzőbemutatónkhoz, akkor ne hagyja ki ezt a...
A Casa Christa rövid működése alatt idén már második alkalommal nyerte el a Michelin-kalauz kiváló ár-érték arányú éttermeknek járó Bib Gourmand minősítését – derült ki a múlt héten. A tulajdonosok Balatonszőlősön, öt hektáron valósították meg az álmukat: az első...
A régi budai VakVarjú étterem vendégeinek kedves gondolataival és fotóival teli időkapszulát helyezett el az étteremcsalád vezetősége a teljes felújítás alatt álló étterem alapzatában. Semsei Rudolf tulajdonos szerint ezen kedves és megható üzenetekre érdemes építeni...
Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A honlap használatával hozzájárul a sütik használatához. BővebbenElfogadomElutasítom
Süti beállítások
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.