Megjelent a Vendéglátás decemberi száma 

Szerző: | 2015.12.16 | Céghírek, Hírek

A Nobel-díjkiosztó kulisszatitkaitól a hazai hordók sikerén át a világörökségi Champagne-ig és az EDEN-díjas Mecsek Zöldútig – év végi lapszámunkban nem csak a karácsonyi és szilveszteri témák aktuálisak.

A tartalomból:

Szokatlan szokások – mi kerül az asztalra a világ más tájain?

Nobel-vacsora: svéd kulináris vizsga – 5400 pohár, 7000 porcelán és 10 000 evőeszköz, 43 szakács, 1300 vendég

Elásott csatabárd – a Főzdefeszt és a Sörszövetség közös terveket is sző

Magyar a legjobbak között – Pintér Árpád a világ legjobb 20 gasztrofotósa között

Virslik télen-nyáron – Bár Magyarországon évente 30 000 tonna virsli fogy el, az igazi szezonja az év végi időszak

Hús-vér konyha – húsimádó hedonistáknak nyílt meg a MészárSteak Kitchen

Megújulás hagyományokkal – a veszprémi Villa Medici saját hagyományait megőrizve újult meg

Koreai ízkavalkád – a Kína és Japán közé nem csupán földrajzi értelemben szorult ország konyhaművészetét csak a helyszínen lehet igazán megismerni