A Nobel-díjkiosztó kulisszatitkaitól a hazai hordók sikerén át a világörökségi Champagne-ig és az EDEN-díjas Mecsek Zöldútig – év végi lapszámunkban nem csak a karácsonyi és szilveszteri témák aktuálisak.
A tartalomból:
Szokatlan szokások – mi kerül az asztalra a világ más tájain?
Nobel-vacsora: svéd kulináris vizsga – 5400 pohár, 7000 porcelán és 10 000 evőeszköz, 43 szakács, 1300 vendég
Elásott csatabárd – a Főzdefeszt és a Sörszövetség közös terveket is sző
Magyar a legjobbak között – Pintér Árpád a világ legjobb 20 gasztrofotósa között
Virslik télen-nyáron – Bár Magyarországon évente 30 000 tonna virsli fogy el, az igazi szezonja az év végi időszak
Hús-vér konyha – húsimádó hedonistáknak nyílt meg a MészárSteak Kitchen
Megújulás hagyományokkal – a veszprémi Villa Medici saját hagyományait megőrizve újult meg
Koreai ízkavalkád – a Kína és Japán közé nem csupán földrajzi értelemben szorult ország konyhaművészetét csak a helyszínen lehet igazán megismerni