Megjelent a Vendéglátás magazin áprilisi száma

Szerző: | 2016.04.13 | Hírek

Honnan is származik a csokoládé? Milyen szabályok vonatkoznak a food truckokra és a lakáséttermekre? Mit gondolnak a Michelin-csillagokról a Costesek séfnői és mi inspirál egy háromcsillagos séfet?

Mostani lapszámunkban továbbá betekintést adunk a Bocuse d’Or hazai döntője és az OKÉS verseny felkészülésének kulisszatitkaiba, a Séfműhely mesterfogásaiba, Szik Mátyás, örökös sommelier-bajnok pedig a szakmán belül a széthúzás helyett az összefogást sürgeti. Felvázoljuk a kávéforradalom eddigi eredményeit és beszámolunk a „léhűtők” versenyéről is.

Előfizetés: www.vendeglatasmagazin.hu/előfizetés

Ízelítő: A mozgás vonzásában

Forradalom a csészében is?