Már elérhető a Vendéglátás magazin június lapszáma, amelyben többek közt olvashatnak a mestervizsga újraszabályozásától, a food truckokról, a bükki borvidékről, a gluténmentes konyha kihívásairól, a koffeines hűsítőkről és a Sörszövetség terveiről. Ajánló
Még a francia konyha és kultúra legelhivatottabb szerelmesei sem mernének olyan komplex élményről álmodni, amelyre alig néhány hónapja lehet „jegyet váltani” Párizsban, s máris hatalmas népszerűségnek örvend: egy guruló étterembusz panorámás ablakaiból csodálhatjuk meg a francia főváros nevezetességeit, válogatott ínyencfalatok társaságában.
Szerencsére egyre inkább a bőség zavara jellemzi a hazai sörkínálatot. Nem csak az importőrök hoznak be egyre többféle sört, de a kis sörfőzdék is kínálata is folyamatosan bővül. Nem árt tehát tisztában lenni azzal, hogy mi van a palackban, mit várjunk például attól a sörtől, aminek a címkéjén az imperal lager, vagy flamand porter szerepel?
A főzés és étkezés ebben az ázsiai kultúrában is kiemelkedően fontos szerepet játszik, amit a vietnámi an (enni) szó számtalan nyelvi előfordulása, jelentésbeli kiterjesztése is sejtetni enged.
A Vendéglátás magazinra előfizethet itt.