Elindult a Vendéglátás Akadémia

Szerző: | 2016.10.12 | Céghírek, Hírek

Telt házas előadásokkal debütált a hagyományteremtő szándékkal indított Vendéglátás Akadémia október 11-én Baktalórántházán, majd másnap Lajosmizsén, a Vendéglátás magazin és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség szervezésében.

vl-akademia-bakta2A hatalmas szakmai érdeklődést vonzó road show célja, hogy napi munkájukhoz fontos információkat, újdonságokat, háttéranyagokat, innovatív megoldásokat osszon meg a vendéglátás különböző területein dolgozó szakemberekkel. Az őszi országjárás első két állomásán az előadók bemutatták többek közt a munkaerőhiány okait, az eltérő generációjú munkavállalók motiválásának lehetőségeit; a jövedéki törvény fontosabb változásait; a regionális konyhák jellegzetességeit. Gondolatébresztő prezentációk hangzottak el az allergének kiváltásának kreatív technikáiról, a konyhai alapanyagokról, a technológiák hatékony használatáról , mobilalkalmazásokról, kávékészítési és italfelszolgálási tapasztalatokról, az előadók tévhiteket oszlattak az „E” betűs hozzávalókról, és a résztvevők megtudhatták azt is, mit is jelent a mítoszmarketing.

vl-akademia-lajosmizseAz előadások anyagai a nevekre kattintva letölthetők itt (a lista még bővül):

Bándoli Attila / Böröcz Lajos (VIMOSZ)

Soltész Jószef, NAV (Baktalórántháza)

Berta János, NAV Lajosmizse

Csíki Sándor Baktalórántháza

Csíki Sándor Lajosmizse

Hatvani Orsolya, Unilever

Szomor Miklós, Flexys

Gál Sándor, Assur

Kiss Krisztián, Aqua-Gasztro Stúdió

Grotte Judit, Metropolitan Egyetem

Várszegi Zsolt, Unilever

Bezselics Ildikó, allergének

Bezselics Ildikó, receptek – kávéházak

Bezselics Ildikó, receptek – éttermek

Molnár Andor, Royal Cognac

A Vendéglátás Akadémia november 29-én Hévízen, 30-án Veszprémben várja az érdeklődőket. További információ és jelentkezés:  http://akademia.vendeglatasmagazin.hu/

vl-akademia-szponzorok