A Riminiben zajló SIGEP 2023 nemzetközi édesipari szakkiállítás keretében megrendezett Gelato Europe Cup versenyen a magyar csapat harmadik helyezést ért el. Az ezüstérmet Németország, az aranyérmet Olaszország fagylaltmesterei nyerték. A Somogyi Renáta (Bringatanya...
A RATIONAL, a melegételek készítésére specializálódott cég 50 éves története során először ért el a 2022-es pénzügyi évben valamivel több mint 1 milliárd eurós forgalmat mind az iVario, mind az iCombi főzőrendszereivel. Ez 31 százalékos növekedésnek felel meg az előző...
2023-ban elkezdi partner franchise-hálózatának kiépítését a Pizza Hut Magyarországon: az alkalmi gyorsétteremlánc több új éttermet nyitna országszerte, amihez már keresik a partnereket. Ez egy igazán különleges lehetőség, hiszen ritkaságnak számít, amikor egy...
Megjelent az energiaköltség- és beruházás támogatási program legfrissebb, módosított felhívása, amely részletezi, hogy a szálláshely-szolgáltatók és a vendéglátó egységek üzemeltetői milyen feltételekkel pályázhatnak az állami segítségre. A kormány még karácsony előtt...
Január 1-jétől Bukarest is szabályozza a vendéglátóiparban adott borravalót. A szakmai szervezetek a héten megtárgyalták a kérdést, majd sajtótájékoztatón osztották meg véleményüket. Mivel a romániai hétköznapi közbeszédben nemzetiségtől függetlenül mindenki...
Jelentősen megnőtt a SZÉP-kártya-forgalom tavaly, a kártyabirtokosok a legtöbbet a vendéglátás zsebből költötték – tájékoztattak a kártyakibocsátók. Tavaly a K&H SZÉP-kártya forgalma meghaladta a 28 milliárd forintot, ami minden eddigi eredményt túlszárnyal; az...
2024 végén bezár a világ legjobb éttermei között számon tartott koppenhágai Noma. Alapítója, René Redzepi meglepő magyarázatot adott a lépésre. René Redzepi, akit korunk egyik legbriliánsabb és legbefolyásosabb konyhafőnökeként tartanak számon, a New York Timesnak...
Idén január 22–23-án rendezik meg a világ legrangosabb szakácsversenyének döntőjét, a Bocuse d’Or Grand Finalt a Sirha Lyon keretein belül. A versenyre 24 országból érkeznek csapatok, hogy mint minden második évben, most is kiderüljön, ki a legjobb. Dalnoki Bence...
Gyakorlott vezető került a híres magyar étterem élére. Magyary Jenő 1997 óta tagja a Gundelt is üzemeltető cégcsoportnak. Több területen is bizonyított már: jelenleg a GBR Kft., a CER Kft. és a HRM Kft. ügyvezetője, valamint az Eventrend Group partnere. „Igazán...
Decemberben egy kóstolóval egybekötött gintörténeti előadást tartottak az ikonikus budapesti Boutiq’ Barban. Az apropó a bár megálmodóinak új projektje volt: a Book kiadó gondozásában megjelenő Ultimate Guide to Gin – Gin&Tonik és egyéb koktélok című könyv...
Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A honlap használatával hozzájárul a sütik használatához. BővebbenElfogadomElutasítom
Süti beállítások
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.