Tíz nap a tó körül a legjobb éttermek és a kultúra jegyében. Gasztrotúra színészekkel, séfpárbaj kortárs írókkal, koncertvacsora, étteremszínház, hétvégi brunch balatoni termelőkkel, olasz és szlovén vendégéttermek, népzene és pezsgőzés a szőlőben, könyvbemutató,...
Mekk mestertől Liszt Ferencig, a 14 karátos autótól a holdjáróig immár több mint harminc mini Kolodko-szobor látható a fővárosban, érdemes őszi sétáinkat összekötni a felkutatásukkal. Az apró gerillaszobrok budapesti története az ungvári születésű szobrász, Kolodko...
Melyik az a gyümölcs, ami minden parkban terem, mégis Iránból importálják? Hogyan lesz izgalmas fogás a salátaboglárkából? Milyen íze van a hagymaszagú kányazsombornak? Mindez kiderül az újonnan megjelent Ehető Erdő című kötetből. Az Ehető Erdő című kötet 45 vadon...
Fenyvesektől illatos erdei ösvényekkel, kristálytiszta levegővel és a keleti Alpokig nyúló panorámával várja a kirándulókat az osztrák–magyar határ által kettészelt Soproni-hegység. A többszáz kilométernyi jelzett turistaútvonal mellett a szelídebb lankákat két...
Tóth Szilárd, a SALT Budapest séfje Mexikóban vehette át az elismerést. A The Best Chef listára minden évben 100 új séfet jelölnek gasztronómiai szakemberek, foodie-k, kritikusok, fotósok. Az új jelöltek mellett az előző évben a top 100-as listán szereplőkre adhatják...
Kevés jobb dolog van, mint egy hűvös, őszi nap végén nyakig merülni egy meleg vizes medencébe, és onnan bámulni a csillagokat. A felszálló pára puhán beburkol, és megajándékoz a végtelen érzésével. Különösen igaz ez, ha mindezt az Alföldön próbáljuk ki, ahol még a...
A Pro Gastronomia díjat Sándor Dénes, a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar (BGE KVIK) Vendéglátás Tanszékének nyugalmazott egyetemi docense a magyar gasztronómia népszerűsítésére, illetve a vendéglátó szakma kiemelkedő...
A Gerecse lankái közt fekvő bajnai kastély egykori tulajdonosa, gróf Sándor Móric, a félelmet nem ismerő Ördöglovas, a legendák szerint a kastélya erkélyéről is leugratott, és az épületen belül is gyakran lovon járt. Feleségét, Metternich kancellár lányát a bécsi...
A budapesti Petrus Étterem bezárását Fekete Zoltán tulajdonos séf jelentette be szombaton a vendéglátóhely Facebook-oldalán. „Az élet úgy hozta , hogy 2023 november közepén a harmadik gyerekem, a Petrus Restaurant ebben a formában itt végleg bezárja ajtaját!...
Kérdőíves felmérést indít a Budapest Convention Bureau az aktuális fenntarthatósági helyzetkép minél pontosabb megismerése céljából. A fenntarthatóság megkerülhetetlen hatással van az üzleti rendezvényekre is világszerte. A Budapest Convention Bureau (BUDCB) fontos...
Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A honlap használatával hozzájárul a sütik használatához. BővebbenElfogadomElutasítom
Süti beállítások
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.