Adventi fények, digitális kaland a hagyományőrzés szentélyében, kvízszőnyeg, VR-utazás, toronytúra, csobbanás és Zöld Piramis – a nyírségi megyeszékhely télire is tartalékolt élményeket a látogatónak. Toronyséta és ünnepi fények – Adventkor karácsonyi fények, ízek és...
A Hungaria Rosé Extra Dry egymás után negyedszer is lenyűgözte az Effervescents du Monde, a világ egyik legjelentősebb pezsgőversenyének zsűrijét. Játékos gyümölcsösségének, friss savainak, átható, üde, ribizlis málna ízének és krémes utóízének köszönhetően ugyanis a...
Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND), a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskola, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának közreműködésével első alkalommal hirdeti meg a „Magyarország étele – Szamos Mátyás...
Kína a teakultúra bölcsője, a tea a kínai emberek mindennapi életében mindenütt jelen lévő ital. Eredetéről különféle legendák keringenek. A leghíresebb Shen Nung kínai története. A legenda úgy szól, hogy Shen Nung kínai császár kreatív tudós és művészetszerető ember...
A világ számos más iparágához hasonlóan, különösen a vendéglátás szegmensében megy végbe változás. A változó fogyasztói magatartás, a rugalmas munkaidőmodellek miatt eltérő feltételek és az alacsony tervezési biztonság jelentik a fő kihívásokat. A vendégek a...
Januári leállással, a fejlesztésekre szánt tartalékok mozgósításával készülnek a magyar kisüzemi sörfőzdék a téli hónapokra, miközben, aki teheti, igyekszik bővíteni az exportot, hogy eurós bevételekre tegyen szert. A Magyarországon működő kisüzemi sörfőzdék piaca a...
A dr. Sándor Dénes által 2018-ban életre hívott díjat a hazai és nemzetközi gasztronómiában kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek kaphatják meg. 2022-ben Kőrössy Zoltán, az Eventrend társtulajdonosa; Molnár Attila és Nyíri Sándor megosztva, az Aranykaviár étterem...
A Balaton egész évben alkalmas kikapcsolódásra – vallják a Nyitott Balaton akciósorozat szervezői, akik az adventi időszakra egy olyan ünnepi látványosságot ajánlanak, amelyért az ország távolabbi vidékeiről is érdemes felkerekedni. Közép-Európa legnagyobb betlehemét...
A november eleji „Michelin-csillagesés” után a hazai gasztronómia további fejlődéséről, a minőségről és a minősítés szerepéről beszélgetett Hamvas Zoltánnal, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnökével Érczfalvi András a Trend FM műsorában. A gasztronómia...
A Petőfi 200 Emlékév kapcsán gasztronómiai kuriózumok születtek Bács-Kiskun vármegyében, ahol a költő kedvenc italából álmodtak meg süteményt. Mivel a történelmi szaklapokban egyértelmű utalás van arra, hogy a márciusi ifjak, köztük Petőfi Sándor a forradalom...
Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A honlap használatával hozzájárul a sütik használatához. BővebbenElfogadomElutasítom
Süti beállítások
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.