Az Európai Parlament állásfoglalást fogadott el, amelynek értelmében korszerűsítené az egyes, reggeliknél népszerű élelmiszerek – méz, gyümölcslé, lekvár – összetételére, elnevezésére, címkézésére és kiszerelésére vonatkozó, 20 évvel ezelőtt elfogadott jogszabályokat....
Kodály Zoltán és Katona József szülővárosában többnapnyi látnivaló vár ránk. Bármennyi időt is töltsünk el Kecskeméten, első utunk az újra eredeti pompájában tündöklő szecessziós városházába vezessen! A kecskeméti Városháza új látogatóközpontjának interaktív...
Társlapunk, a turizmus.com videósorozata a turizmus-vendéglátás meghatározó szakembereit és az ágazathoz kapcsolódó fontos szereplőket mutatja be. Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója, a Costes éttermek tulajdonosa, a Lupa-tó üzemeltetője és a Budapest Park...
Nemrégiben mutatkozott be egy új magyar fejlesztésű, kézzel készült borospohár, mely teljesen új, elegáns, kifinomult arcát mutatja meg Tokaj legegyedibb kincsének, az aszúnak. Itt az aszúglass! „A világ egyik legszebb borához csakis a legmagasabb színvonalú...
A virsli nem hiányozhat a szilveszteri asztalról, de a magyar lakosság 59 százalékkal a harmadik helyre sorolja a gyorsan elkészíthető meleg ételek ranglistáján a 75 százalékkal vezető rántotta és a 69 százalékos népszerűségű melegszendvics után – közölte...
Magyarország egyik mesebeli kastélya egészen a II. világháborúig a Nádasdy család otthonaként szolgált. A nádasdladányi kastély az örök szerelem titka mellett sok legendát is rejteget. A ma újra teljes pompájában tündöklő kastélyt Nádasdy Ferenc és felesége,...
December 9-én, a XIV. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon hirdették ki a 2023. Év kiváló magyar méze mézverseny eredményeit. Árgyelán János versenyigazgató, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) Békés megyei szaktanácsadója, a rendezvény egyik főszervezője...
A Magyar Bor Akadémia (MBA) idén Günzer Tamásnak ítélte az Év Bortermelője díjat. A magyar borászok egyik legrangosabb hazai kitüntetésével 24 év után díjaztak ismét villányi bortermelőt. A hivatalos nevén az „Év Bortermelője Magyarországon 2023” cím birtokosát...
December 7-én adták át az idei Kőrösi Csoma Sándor-díjakat a Magyar Zene Háza koncerttermében. A turisztikai szakma legrangosabb állami kitüntetését tizenkét szakember vehette át. Az idei díjazottak személyén is látszik, hogy a magyar turizmus sok lábon áll, sokak...
Társlapunk, a Turizmus.com videósorozata a turizmus-vendéglátás meghatározó szakembereit és az ágazathoz kapcsolódó fontos szereplőket mutatja be. Dudás Szilárd, az Anyukám Mondta étterem tulajdonosa beszél pályafutásáról és családi vállalkozásuk működéséről. Tudja...
Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A honlap használatával hozzájárul a sütik használatához. BővebbenElfogadomElutasítom
Süti beállítások
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.