250 fős bajor sörözőt nyit a Budai Várban a Zsidai Gasztronómiai Csoport, a Spíler Biergarten február 14-én nyitja meg kapuit. „Miután Spíler Béla visszatért a müncheni Octoberfestről, egyfolytában csak arra az életteli és vibráló légkörre tudott gondolni. Az a zene...
A február 10-én indult kampányában hazai vagy közeli forrásból beszerezhető növényi fehérjeforrásokat mutat be a fenntartható étkezést népszerűsítő Felelős Gasztrohős Alapítvány. A dietetikussal összeállított informatív grafikák mellett tippekkel, receptekkel is...
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) konferenciát szervez a SIRHA Budapest 2024 kiállítás keretein belül március elején. Március 5-én 14 és 16 óra között – a SIRHA Budapest 2024 kiállítás keretein belül – tartja meg konferenciáját a Magyar Vendéglátók...
Az egészségtudatos és korszerű táplálkozás melletti elköteleződés jegyében, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány kezdeményezésére és azzal együttműködésben a Magyar Cukrász Ipartestület ismét meghirdeti a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt. A versenyre a Magyar...
Rókusfalvy Pál nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztos, borász és kommunikációs szakember koordinálásával 2023 nyarára elkészült a Nemzeti Bormarketing Stratégia. A Magyar Bormarketing Ügynökség céljairól, feladatairól a magyar turizmus top 50-es kiadványában...
Március 9-én tartja a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) a tavaszváró Mini Svét rendezvényét, mely során megnyílik a Rosinante Fogadó kapuja a vidéki gasztronómia szerelmesei előtt. Az eseményen a színek kerülnek főszerepbe. A tavaszi szezont beindító rendezvényen...
Etyek Budapest szőlőskertjeként olyan összetett szolgáltatáscsomagot kínál a vendégeknek, hogy azok egy itt töltött hétvége után kis túlzással haza sem akarnak menni. A hely hangulata magával ragadó, ezt használta ki birtokának fejlesztésére az Etyeki Kúria – derül ki...
Magyar kezdeményezésre és a méztermelők érdekeinek megfelelően a jövőben a mézesüvegeken kötelező lesz feltüntetni a méz származási helyét és pontos százalékos arányát az EU-ban – közölte Nagy István agrárminiszter a szaktárca által kiadott közleményben. Nagy István...
A professzionális konyhák kihívásai változatosak, a magas költségektől és a szakképzett munkaerő hiányától kezdve a növekvő vendégigényekig terjedhetnek. Mindezek elsajátításához innovatív megoldásokra van szükség. A RATIONAL iVario Pro-hoz és iCombi Pro-hoz...
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) tagsága az Év Vendéglőse díjat 2023-ban Erhardt Zoltánnak, a soproni Erhardt Étterem, Panzió és Kézműves Pékség tulajdonosának ítélte oda. Erhardt Zoltán a folyamatos megújulás híve. Családi gyökereiből táplálkozik az az erő,...
Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A honlap használatával hozzájárul a sütik használatához. BővebbenElfogadomElutasítom
Süti beállítások
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.