Az Európa-bajnoki bronzérem után a Somogyi Renáta, Gaborecz István, Fodor Sándor, Gácsi Zoltán, Füredi Krisztián összeállítású magyar csapat világbajnoki bronzérmet szerzett az olaszországi Riminiben zajló 10. jubileumi Gelato World Cup-on. A tavaly megnyert...
Nem mindennapi örömünnepnek lehetett tanúja társlapunk, a turizmus.com munkatársa, amikor – szinte egyedüli kívülállóként – belecsöppent az egykori Forum Hotel (jelenlegi InterContinental Budapest) legendás Bécsi Kávéháza hajdanvolt dolgozóinak találkozójába. Kacagás,...
Egy sor rangos megmérettetés vár idén a hazai cukrászokra, a cukrászat mondhatni reneszánszát éli. Nem véletlen, hogy a Magyar Cukrász Ipartestület tevékenységének egyik kiemelt területe a szakemberképzés. A kihívásokról és az idei versenyekről Erdélyi Balázs szakmai...
Elment az Utolsó járat – ahogy az Onyx Műhely január 7-én megtartott búcsúrendezvényét nevezték, lezárva a Metamorfózisnak nevezett, hároméves átalakulási folyamatot –, majd már másnap kezdetét vette az újabb átalakulás. Megkezdődött a belső terek átépítése,...
Alig több mint két hónap van hátra a Bocuse d’Or európai válogatójáig, amelyet március 19–20-án rendeznek meg a norvégiai Trondheimben. A magyar csapat összeállt, maga köré gyűjtötte a legjobb segítőket, és gőzerővel készül a megmérettetésre. A magyar csapat élén a...
A Munch, Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb ételmentő alkalmazása sikeres Series A kört tudhat maga mögött. A befektetés ugródeszkát jelent az ételpazarlás elleni harcban, és lehetővé teszi a további terjeszkedést. A magyar sikerek után Csehországban és Szlovákiában...
Elindult a nevezés a Brillante – 2024 nemzetközi pálinka- és párlatversenyre, amely évek óta a Gyulai Pálinkafesztivál kísérőrendezvénye. A versenyen idén is keresik a legjobb bérfőzetet és magánfőzött párlatot, a legeredményesebb magánfőzőt és bérfőzetőt,...
2023-ban összesen 445 milliárd forintot töltöttek fel a munkáltatók a Széchenyi Pihenő Kártyákra, ami negyedével haladta meg a 2022-es összeget. 2023-ban összesen 445 milliárd forintot töltöttek fel a munkáltatók a Széchenyi Pihenő Kártyákra, ami negyedével, azaz több...
Január 13-án este bezárt London ikonikus, két Michelin-csillaggal díjazott étterme, a Michel Roux Jr. által működtetett Le Gavroche. Az ikonikus éttermet még Roux apja és nagybátyja nyitotta 1967-ben, s a családnak is köszönhető, hogy London mára előkelő helyet foglal...
Horváth Zoltán tíz éve alapította a Food Truck Show-t és a Magyar Street Food Egyesületet. Azóta Budapesten és vidéken is számos színvonalas fesztivál valósult meg, a műfaj pedig divatból népszerű és keresett irányzattá nőtte ki magát. A részletekről a Trend FM-nek...
Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A honlap használatával hozzájárul a sütik használatához. BővebbenElfogadomElutasítom
Süti beállítások
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.