2015.06.26. | Alapanyagok, Hírek
Az angus marhák – pontosabban a kiváló minőségű húsukból készült húspogácsák – megérkeztek Budapestre: a hazai street food egyik legkiemelkedőbb alakja, a Zing Burger a Terra Pannonia birtokon nevelt angus marhákból készült prémium burgerekkel erősíti kínálatát....
2015.06.26. | Hírek, Karrier
Egyhangú szavazattal választotta újra a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége június 25-i közgyűlésén Gál Pál Zoltánt. A második két éves ciklusát megkezdő elnök legfontosabb célkitűzése az ágazatot különösen sújtó áfa és reprezentációs adóterhek...
2015.06.25. | Hírek, Szálloda
A #Marionett csapata nyerte kézműves söröket, hentesüzletekben kapható ételeket és egyedülálló italokat – köztük sörkoktélokat és alkoholmentes dzsúszokat – felvonultató koncepciójával a Budapest Marriott Hotel egy hónapja kiírt „Vágj bele életed vállalkozásába!”...
2015.06.24. | Események, Hírek
A Malackaraj.hu szervezésében, az Ariston és az Ecobug támogatásával idén először osztották ki az Év Éttermi Mosdója díjat. A szakmai zsűri szerint a győztes a Babel Budapest, a közönség a Mericano Bar mosdóját szereti a legjobban, a legjobb pelenkázó pedig mindössze...
2015.06.24. | Események, Hírek
A könnyű proseccotól a márkás francia pezsgőkig, a legnagyobb márkáktól a feltörekvő kiskunsági habzóborokig széles volt a műfaji skála a június 20-i Nagy Pezsgő Kóstolón. Természetesen az importáló cégek és külhoni márkák sem hiányoztak a június 20-i, a Corinthia...
2015.06.24. | Hírek, Konyha
Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete június 23-i ülésének egyik témája az V. közétkeztetői szakácsversenyre való felkészülés volt. Némedi József elnök elmondta: azért tervezik idén háromfordulósra az OKÉS versenyt, mert így jobban tudják kezelni az egyre nagyobb...
2015.06.24. | Céghírek, Hírek
Megkezdte a termelést a HEINEKEN új, óránként 45 ezer doboz előállítására képes gyártósora Sopronban. Az 1,8 millió euró értékű beruházást a holland társaság éles belső versenyében nyerte el a hazai leányvállalat, melynek eredményeként növekedhet a magyar termékek...
2015.06.23. | Hírek, Italsor
15 citromos söritalt vizsgált legújabb terméktesztjén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). A mintegy két hónapig tartó teszten a 4 legnagyobb hazai gyártó helyszíni ellenőrzésére is sor került. Az alapanyagok, gyártási folyamatok és késztermékek...
2015.06.23. | Céghírek, Hírek
Budapest IX. kerületében, az Ecseri úti metrómegálló közelében új, gluténmentes ételeket kínáló önkiszolgáló étterem nyílt. A Szederinda házias, egészséges fogásai új alapanyagok felhasználásával különleges ízvilágot hoznak létre, mely ötvözi a hagyományos ételek...