November 29-én Hévízen, a Naturmed Hotel Carbona, egy nappal később Veszprémben a Séf Iskola és a Séfkrajcár Étterem látta vendégül a legújabb trendek, adóváltozások és egyéb szakmai információk iránt érdeklődőket.
Az ősszel összesen négy állomáson, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetséggel közösen szervezett Vendéglátás Akadémia így több mint 500 érdeklődőt vonzott (október közepén Baktalórántházán és Lajosmizsén indult a hagyományteremtő szándékkal életre hívott rendezvény). A két dunántúli állomáson az előadások száma és témája is bővült, hiszen a január elsejétől életbe lépő áfa-változások kapcsán is számos tisztázandó kérdés felmerült. (Ezekről a NAV honlapján hamarosan egy bővebb tájékoztató is megjelenik.)
Az előadásokat az alábbiakban a nevekre kattintva le is tölthetik az érdeklődők. A nagy sikerre való tekintettel a Vendéglátás Akadémia jövőre folytatódik.
Hévíz:
Kiss Krisztián/VIMOSZ: Munkaerőpiaci problémák és a szakoktatás változásai
Dr. Varga Péter/NAV: A jövedéki törvény változása
Ruzsics Zsolt Péterné: Éttermi áfa
Csíki Sándor: Régiók és trendek
Veszprém:
Kiss Krisztián/VIMOSZ: Munkaerőpiaci problémák és a szakoktatás változásai
Márkus György/NAV: A jövedéki törvény változásai
Dr. Bajor Gabriella: Az éttermi áfa változása
Csíki Sándor: Régiók és trendek
Mindkét helyszínen:
Bezselics Ildikó, receptek – kávéházak