November 29-én Hévízen, a Naturmed Hotel Carbona, egy nappal később Veszprémben a Séf Iskola és a Séfkrajcár Étterem látta vendégül a legújabb trendek, adóváltozások és egyéb szakmai információk iránt érdeklődőket.

vla-veszprem2

Az ősszel összesen négy állomáson, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetséggel közösen szervezett Vendéglátás Akadémia így több mint 500 érdeklődőt vonzott (október közepén Baktalórántházán és Lajosmizsén indult a hagyományteremtő szándékkal életre hívott rendezvény). A két dunántúli állomáson az előadások száma és témája is bővült, hiszen a január elsejétől életbe lépő áfa-változások kapcsán is számos tisztázandó kérdés felmerült. (Ezekről a NAV honlapján hamarosan egy bővebb tájékoztató is megjelenik.)

Az előadásokat az alábbiakban a nevekre kattintva le is tölthetik az érdeklődők. A nagy sikerre való tekintettel a Vendéglátás Akadémia jövőre folytatódik.

Hévíz:

Kiss Krisztián/VIMOSZ: Munkaerőpiaci problémák és a szakoktatás változásai vla-veszprem1

Dr. Varga Péter/NAV: A jövedéki törvény változása

Ruzsics Zsolt Péterné: Éttermi áfa

Csíki Sándor: Régiók és trendek

Veszprém:

Kiss Krisztián/VIMOSZ: Munkaerőpiaci problémák és a szakoktatás változásai

Márkus György/NAV: A jövedéki törvény változásai

Dr. Bajor Gabriella: Az éttermi áfa változása

Csíki Sándor: Régiók és trendek

Mindkét helyszínen:

Bezselics Ildikó, allergének

Hatvani Orsolya/Unilever

Bezselics Ildikó, receptek – kávéházak

Bezselics Ildikó, receptek – éttermek

Várszegi Zsolt, Unilever

Hatvani Orsolya/Unilever

Molnár Andor, Royal Cognac

Szomor Miklós, Flexys

Gál Sándor, Assur

vla-tamogatok