2016.10.12. | Céghírek, Hírek
Telt házas előadásokkal debütált a hagyományteremtő szándékkal indított Vendéglátás Akadémia október 11-én Baktalórántházán, majd másnap Lajosmizsén, a Vendéglátás magazin és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség szervezésében. A hatalmas szakmai érdeklődést vonzó...
2016.10.12. | Hírek, Italsor
A Szekszárdi borvidék pályázat keretében újítja meg arculatát, a 2016. október 11-én induló megmérettetés professzionális lebonyolításában az ArtHungry.com kreatív közösségi oldal segíti a borászokat. A tervezők munkáikat október 28-ig tölthetik fel arra az online...
2016.10.12. | Céghírek, Hírek
A METRO a világ 25 országában minden év október 11-ét annak szenteli, hogy felhívja a figyelmet a magánkézben lévő mintegy 21 millió vállalkozás jelentőségére. Ezen a napon a METRO pályázatot hirdetett boltok és vendéglátó egységek számára, amelynek fődíja egy bruttó...
2016.10.12. | Események, Hírek
A világ 19 legjobb fiatal séfjével mérheti össze tudását október 13-15. között Sándor Rodrigo a S.Pellegrino Young Chef 2016 milánói döntőjében. A S.Pellegrino – amelyet hazánkban a Central Europe Mineral Water tulajdonában lévő Kékkúti Ásványvíz Zrt. forgalmaz – idén...
2016.10.12. | Események, Hírek
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete immár hatodik alkalommal rendezi meg nagyszabású gálaebédjét – a szakmának a szakmáért. Most november 20-án 12-17 óra között az Öbölház Rendezvényközpont (XI. Kopaszi gát 1.) ad otthont az eseménynek, ahol kiváló séfek...
2016.10.10. | Céghírek, Hírek
A magyar lángosrajongók ismét döntöttek, és idén is megszavazták a Lángos Voks díjazottjait. Ebben az évben a békéscsabai Mester Lángos Büfé végzett az első helyen, a Balatonnál pedig a Tihanyi Piac Lángossütői immár harmadszorra hozzák el a tómenti trófeát. A Vénusz...
2016.10.10. | Céghírek, Hírek
Álgabonákról, regionális konyháról, szabályozási kérdésekről, komlószüretről és desszerttrendekről is olvashatnak a legfrissebb számban, és az is kiderül, miért is zártak be a kínai hatóságok egy magyar séf vezetésével frissen Michelin-csillagot nyert éttermet...
2016.10.06. | Céghírek, Hírek
Felújították a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának tankonyháját. A legkorszerűbb konyhatechnológiai berendezésekkel és eszközökkel ellátott konyha európai szintű, gyakorlati képzési lehetőséget biztosít a hallgatók...
2016.10.06. | Céghírek, Hírek
Applikáción keresztül kommunikál a szakáccsal, energiatakarékos, LED-világítással felszerelt, és az étel méreteit beszkennelve maga határozza meg a főzési, sütési időt a Rational új konyhatechnológiai gépe, ami kicsi, ámde okos és praktikus. A SelfCookingCenter XS...